Welkom op de website van Monschau

Leuk dat u een bezoekje brengt aan Monschau.nl.
Hier vindt u veel leuke, nuttige en wetenswaardige informatie over o.a. bezienswaardigheden, activiteiten, een hotel, een appartement en campings in Monschau 'de parel van de Eifel'.

Wij wensen u veel plezier op onze site.
 
MONSCHAU... HEERLIJK IN DE HERFST EN WINTER...

Deze tijd is het écht een vakantieparadijs in en om Monschau in de Eifel.
Er zijn dan veel bezienswaardigheden waar u van kunt genieten. De herfst heeft erg veel charme en veel mooie kleuren, en  in de winter is het vaak heerlijk fris en kan men genieten van een wonder witte wereld... De Eifel laat zich van zijn mooiste kant zien.
Geniet van een betoverende natuur en maak een heerlijke wandeling in de omgeving van Monschau-Rohren.

KERSTMARKT

Dit jaar is er weer als vanouds de gezellige kerstmarkt in Monschau.
Kijk hier voor de informatie over de kerstmarkt.


HET PARADIJS VOOR WANDELEN, FIETSEN EN MOTORRIJDEN...

De omgeving van Monschau is uitermate geschikt voor eindeloze wandelingen en mooie fietstochten. Ook mountainbikers en motorrijders kunnen hier hun hart ophalen.Wilt u dit ook eens beleven? Boek dan een kamer of appartement bij hotel De Lange Man.

PAAR DAGEN WEG NAAR MONSCHAU...

Monschau voor een paar daagjes! In alle jaargetijden kan men van deze heerlijke omgeving genieten. Helemaal fijn is het natuurlijk dat we voor een kort verblijf een mooi arrangement hebben. Kijkt u maar eens bij het Paar dagen Lekker weg arrangement .

VOOR WIE MONSCHAU IN DE EIFEL NOG NIET KENT...

Monschau is een gezellig stadje in de duitse Eifel. U vindt hier mooie vakwerkhuizen, leuke winkeltjes, knusse terrasjes en goede restaurants, ga bijvoorbeeld eens orginele pannekoeken eten bij Vakantiehotel De Lange Man. Voor een dagje weg een prima keus maar ook een korte vakantie, ook met kinderen, een paar daagjes ertussenuit of een weekendje weg zijn hier mogelijkheden te over. In en om Monschau zijn vele hotels, motorhotels, familiehotels, pensions, appartementen, vakantiehuis, bed and breakfast en groepsaccomodatie's. Let ook eens op de aanbiedingen van vakantieshotel De Lange Man... bijvoorbeeld het Wandel-arrangement. Op Zoover erg goed beoordeeld! Voor wandelen, fietsen, mountainbiken, motorrijden, groepen, bedrijfsuitjes en minigolf dus dé plaats om eens heen te gaan. Zelfs voor rodelen en winterwandelingen is Rohren een prima plek!

Nuttige informatie:

Impressum
Datenschutz