Welkom op de website van Monschau

Leuk dat u een bezoekje brengt aan Monschau.nl.
Hier vindt u veel leuke, nuttige en wetenswaardige informatie over o.a. bezienswaardigheden, activiteiten, een hotel, een appartement en campings in Monschau 'de parel van de Eifel'.

Wij wensen u veel plezier op onze site.

DE EIFEL.. HEERLIJK IN DE LENTE...

In het deze tijd is het écht ontspannen in en om Monschau in de Eifel.
Er zijn dan heel veel bezienswaardigheden waar u van kunt genieten. De eerste lente-zonnestralen zorgen er voor dat de natuur weer explodeert... De Eifel laat zich ook dan weer van zijn beste kant zien. Ook is er in deze tijd van alles te beleven.
In het voorjaar, zomer en herft kunt u weer een gezellige ronde spelen bij Minigolf Bogey in Monschau of een mooie tour door het Monschauerland met een huifkar van Funride.de.

HET PARADIJS VOOR WANDELEN, FIETSEN EN MOTORRIJDEN...

De omgeving van Monschau is uitermate geschikt voor eindeloze wandelingen en mooie fietstochten. Ook mountainbikers en motorrijders kunnen hier hun hart ophalen.Wilt u dit ook eens beleven? Boek dan een kamer of appartement bij hotel De Lange Man.

PAAR DAGEN WEG NAAR MONSCHAU...

Monschau voor een paar daagjes! In alle jaargetijden kan men van deze heerlijke omgeving genieten. Helemaal fijn is het natuurlijk dat we voor een kort verblijf een mooie last-minute aanbieding hebben. Kijkt u maar eens bij het Paar dagen Lekker weg arrangement .

VOOR WIE MONSCHAU IN DE EIFEL NOG NIET KENT...

Monschau is een gezellig stadje in de duitse Eifel. U vindt hier mooie vakwerkhuizen, leuke winkeltjes, knusse terrasjes en goede restaurants, ga bijvoorbeeld eens orginele pannekoeken eten bij Vakantiehotel De Lange Man. Voor een dagje weg een prima keus maar ook een korte vakantie, ook met kinderen, een paar daagjes ertussenuit of een weekendje weg zijn hier mogelijkheden te over. In en om Monschau zijn vele hotels, motorhotels, familiehotels, pensions, appartementen, vakantiehuis, bed and breakfast en groepsaccomodatie's. Let ook eens op de aanbiedingen van vakantieshotel De Lange Man... bijvoorbeeld het Wandel-arrangement. Op Zoover erg goed beoordeeld! Voor wandelen, fietsen, mountainbiken, motorrijden, groepen, bedrijfsuitjes, huifkartochten en minigolf dus dé plaats om eens heen te gaan. Zelfs voor rodelen, langlaufen en winterwandelingen is het wintersportgebied van Rohren een prima plek!

Nuttige informatie:

Impressum
Datenschutz